Reklama

Festiwal kuchni weneckiej w Parmizanno's w lutym

Restauracja Parmizzano’s w warszawskim hotelu Marriott zaprasza na festiwal kuchni weneckiej, który potrwa przez cały luty. Można w tym czasie skosztować wielu tradycyjnych potraw z północnej części Włoch, np. zupę z fasoli z makaronem i serem grana padano, sałatkę z owoców morza podawana na carpaccio ze świeżych pomidorów, ręcznie robione pierożki nadziewane dynią i prażonymi pestkami dyni czy wątroba cielęca po wenecku podawana z zieloną fasolką i polentą.

Codziennie od 12.00 do 17.00 lokal proponuje także włoski lunch z bogatą ofertą makaronów, pizzy oraz dań wegetariańskich.

Natomiast 14 lutego restauracja zaprasza na nastrojowy wieczór walentynkowy. Szef kuchni przygotuje specjalne menu, w którym dominować będą afrodyzjaki.     

Parmizzano’s jest jedną z najpopularniejszych w Warszawie włoskich restauracji. To elegancki lokal z doskonałą obsługą. Karta dań obejmuje zarówno włoskie standardy (np. pasty, lasagne, carpaccio, typowe włoskie desery, takie jak tiramisu), jak i dania bardziej wyrafinowane (np. tatar piemoncki, potrawy z ryb, rozmaite desery). Restauracja oferuje również bogaty wybór win.

Marriott International, Inc.

KONTAKT

pisz na adres: redakcja<@>newss.pl

Skuteczna dystrybucja informacji prasowych od 2008 roku. Usługa press box gwarantuje publikacje komunikatów w wielu portalach. Minimum kilkadziesiąt gwarantowanych publikacji każdej informacji prasowej w odpowiednio sprofilowanych serwisach. Wyjątkowo korzystne warunki współpracy. Kontakt: redakcja<@>newss.pl

Top